The next DAF in white!

This is the best photo yet of the new DAF. Watch the new air intake in the sidefender, that is new! I found it on the interet after a tip from one of the readers of this blog. Photo thanks to Iepieleaks spie Martin Vonk!

Share me:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

6 Responses to The next DAF in white!

 1. Nieuwe Daf???? het is en blijft nog steeds een oude Daf, word het nu niet eens tijd dat ze wakker worden daar in Eindhoven? want ik vind dat Daf zo een aardig suf merk begind te worden zeg

  Maar ja je moet er tenslotte mooi uit zien voor een 30 jarig jubileum toch?

 2. als ik dit zie vraag ik me af waarom deze mule het front redelijk origineel heeft. terwijl en een aantal zoals hieronder, een andere bumper en 4 stepen hebben.

  groete Peter

 3. Ik snap nog steeds niet waar de extra hoogte voor die ene extra streep in de grill vandaan komt. Vreemd genoeg lijkt het alsof de zijkant van de cabine niet hoger is geworden. Verder blijf ik hopen dat de cabine een mule is en ze straks met iets heel bijzonders gaan komen.

 4. Dit is volgens mij alleen technisch de nieuwe DAF, voorzien van het huidige front.
  Als je de zwarte van de vorige post bekijkt, dan zie je dat bij de koplamp iets is afgeplakt (de binnenste lamp) en dat er onder een ledstrook zit. Dit lijkt de vorm van de schets die Iep al eerder heeft laten zien te bevestigen.

Leave a reply