Scoop! The new DAF!

And look what i found on Facebook this morning! It is not the best photo i’ve ever seen but this could well be the new DAF. In a few hours we’ll know if this is the real thing but it looks prommising!

Share me:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

9 Responses to Scoop! The new DAF!

  • Ik snap wat je bedoeld met je 2e opmerking. Zit misschien (qua vooraanzicht) wel dichter bij de Glider dan Iveco zelf. Zegt nog niets over de rest natuurlijk.

 1. Beste,

  Ben blij te zien dat het design van Iveco ook in Nederland gewaardeerd wordt!! Nu moeten ze in Eindhoven ook een goed motorblok maken en ze zijn bijna beter dan Iveco want de Nieuwe stralis Hi-way is een geweldig mooie sterke en zuinige truck zeker in Euro 6 en dat heb ik het nog niet eens over de kwaliteitsverbetering.
  Kortom ik rij liever in een Goede Iveco of straks mischien wel DAF, dan dat ik mij schaam voor mij auto en mij verstop achter de gordijntjes.

Leave a reply