Oude DAF scoop

Reyer de Jong zat te bladeren in oude Truckstars en hij vond deze oude DAF scoop foto uit 1983. Leuk Reyer, en wat istie eigenlijk al oud die cabine. Waarschijnlijk gaat de basiscabine zijn dertigste verjaardag nog vieren ook want ik heb gehoord dat de Euro6 DAF nog steeds met dit huis wordt uitgerust. Uiteraard zal er wel weer het nodige aan veranderen maar in de basis blijft het dit model uit 1983! Foto’s van de nieuwe DAF heb ik nog niet gezien maar ik heb al mensen gesproken die iets verdachts hebben gezien rond Eindhoven. Ik ben benieuwd wat er de komende tijd opduikt.

Old scoops are also fun. Reyer de Jong sent me this scan of an old Truckstar from 1983 where we see one of the first DAF 95 SpaceCab proto’s. Amazing that this cab is still in production and as far as we know now, that is going to stay that way for Euro6!

Share me:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Leave a reply