New Volvo scale model

And there it is! The new Volvo heavy truck! These scale models were built in China where someone leaked the material. It gives a good impression of what the new Volvo is going to look like and i must say, it is a cool design!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share me:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

18 Responses to New Volvo scale model

  • jezus heb altijd gezegt een Mercedes een nog lelijker uitziende auto kun je niet maken nou de Volvo is het gelukt!! daar kun op z,n minst een pool opzetten

 1. ik vraag me af wat er waar is van dat gaas in de grille?
  verder lijkt me dit een realistisch beeld van hoe de nieuwe generatie fh’s er uit komen te zien

  gr nick

 2. Het logo zit wel compleet op de verkeerde plek, dat zie ik, mocht dit de uiteindelijke versie zijn, nog wel naar de gril verplaatsen. Ik ben er nog niet echt kapot van en had er eigenlijk wel meer van verwacht.

 3. Als dit hem wordt, ben ik Volvo fan af. Wat een gedrocht zeg! Die Volvo streep boven de grill, echt ongelofelijk. Maar goed, als je naar de foto’s van de echte proto’s kijkt zie je dat deze miniaturen er nog niet eens op lijken. Op de foto’s van de echte zijn de contouren van de nieuwe grill duidelijk te zien en die komen absoluut niet overeen met deze miniaturen.

 4. Iep waar is de 3e foto van het zijaanzicht gebleven?
  Het gaas in de grille kun je ook zien op volvoworld.eu forum blz 5 foto’s 2,3,4en17.
  Ik denk dat het een heel erg mooie cabine is met dat gebogen dak,maar die voorkant?
  Het is in ieder geval zeer zeker geen eenheidsworst.

 5. Allereerst bedankt voor het oplossen van het grote raadsel rondom de gesignaleerde gecamoufleerde wagens…
  Mocht dit geen ongepaste 1 Aprilgrap zijn dan ga ik binnenkort denk ik van merk switchen…
  Na een aantal geraffineerde concepttrucks een wagen als dit op de markt zetten is niet Volvo-waardig…
  Het enige geslaagde tot nu toe is naar mijn mening de de onderkant van het `kippengaas`…
  maar jah.. die kenden we grotendeels al van de huidige FH…
  De cabine zelf vind ik wat op een gemolten versie van de Zweedse concurrent lijken…
  Zelf had ik toch een meer waardige tegenstander van de nieuwe Acros verwacht… Zo jammerrr…

 6. Als ik zo kijk en de locatie lees waar dit model geproduceerd wordt, dan kan ik alleen maar concluderen dat dit schaalmodelen zijn van WSI(zeker ook vanwege de daf modelen op de achtergrond) en die hebben hun zaakjes wel voorelkaar! Denk dat we bijna 100% zeker kunnen zijn dat dit de nieuwe “FH” is/wordt en persoonlijk vindt ik het een afzichtelijk ding. Maar ik moet zeggen: dat vond ik in eerste instantie ook van de nieuwe Actros, en dat vindt ik nu een bloed mooie wagen!!!(en rijdt ook nog eens fantastisch!!!)
  Ben benieuwd naar de echte wagen, hoop dat ie in iedergeval wat minder overhelt in de bochten en wat strakker rijdt!!!!

  Emile

 7. Iep zou t ook kunnen zijn dat deze foto’s bewust naar buiten zijn gebracht om de eerste reacties te kunnen meten en dan nog aanpassingen te gaan doen aan de cabine? Zou wel bijzonder pijnlijk zijn voor de Volvo als de foto’s vh miniatuur er eerder zijn dan de foto’s van de echte.

 8. Op de foto staat ook een model van Bremat. Tekno heeft enige tijd geleden aangekondigd dat ze een Bremat mobiele mortelinstallatie gingen maken. Ik zou eens gaan informeren bij Tekno, ze hebben al eens eerder details van nieuwe trucks gekregen voor de officiele introductie.

 9. بهیچ عنوان نمی توان قبول کرد که این یک ولوو است این یک مدل کاذب می باشد

 10. Denk dat het model gecamoufleerd is. Als je goed naar de foto’s kijkt van het origineel zie je de vorm van de definitieve gril. Denk het gaas weg en de gril lager dan heb je de nieuwe Volvo

 11. Nu der inmiddels waarschijnlijk foto,s zijn van de nieuwe Volvo fh ( trukstar ) blijkt dat deze helemaal niet zoveel afwijken van dit model ik vindt het op het eerste gezicht wl een stoere auto

Leave a reply