New DAF fieldtest trucks

And there is an other new DAF XF fieldtest truck on the road. It has to be, because the production only starts next year. I found the photo’s on bussybeeforum and thew are made by Jan Kruis.

 

Share me:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

15 Responses to New DAF fieldtest trucks

 1. Hij doet mij eigenlijk aan een zeeolifant denken..

  Ik vind dat het stoere van de XF105 er een beetje vanaf is. Jammer dat het dak van de SC niet hetzelfde design heeft als de SSC en ook de schuin oplopende wielkast kan ik niet erg waarderen geloof ik.

  • Ben ik helemaal met je eens! Waar het front gewenning nodig zal hebben kan ik over de oeroude zijkanten nog steeds niets positiefs zeggen. Zeker als het bij de SC afgedekt wordt met een even oude vierkante doos šŸ™ . Het SSC dak maakt het dan toch wat eleganter!

 2. Ik vind het er echt niet uitzien. Ouderwetse truck met vernieuwde maar minder mooie voorkant dan de ‘oude’ XF.
  Ben niet onder de indruk

Leave a reply